Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák IRODASZER Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
×

Korntex Kategóriák

Korntex fényvisszaverő termékek

A KORNTEX egy ismert márkanevet képvisel a munkaruházati és védőruházati területen. A KORNTEX számos munkaruhát, védőruhát és kiegészítőt kínál, amelyek megfelelnek a különböző iparágak és szakmák igényeinek.

A KORNTEX termékei gyakran kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és védelmet biztosítanak a munkavállalók számára. A márka termékválasztéka tartalmaz munkavédelmi kabátokat, nadrágokat, overallokat, mellényeket, pólókat és egyéb ruhadarabokat. Emellett kínálnak védőkesztyűket, védőcipőket, védősisakokat és más munkavédelmi felszereléseket is.

A KORNTEX termékeinek tervezése és kialakítása gyakran a funkcionalitásra, a biztonságra és a kényelemre összpontosít. Ez azt jelenti, hogy a munkaruhák és védőruhák ergonomikusak, könnyen viselhetőek és megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak. Továbbá, a KORNTEX általában figyelmet fordít az esztétikára és a stílusra is, hogy a munkavállalók számára vonzó és professzionális megjelenést biztosítson.
Készlet
34 termék
90113
1 022 Ft + áfa
Raktáron: 25 db
60113
1 048 Ft + áfa
Raktáron: 171 db
60013
1 899 Ft + áfa
Raktáron: 45 db
90013
3 698 Ft + áfa
Raktáron: 99 db