Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák IRODASZER Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
×

Fair Trade - Méltányos kereskedelem

2023. augusztus 03
A "Fair Trade" (méltányos kereskedelem) egy nemzetközi mozgalom és tanúsítási rendszer, amely a kistermelőknek és munkásoknak az igazságos bérezésért és méltányos munkakörülményekért való harcát támogatja a fejlődő országokban.

A "Fair Trade" (méltányos kereskedelem) egy nemzetközi mozgalom és tanúsítási rendszer, amely a kistermelőknek és munkásoknak az igazságos bérezésért és méltányos munkakörülményekért való harcát támogatja a fejlődő országokban. A Fair Trade termékek olyan szigorú szabványok szerint kerülnek előállításra és címkézésre, amelyek garantálják, hogy az eladott áruk megfelelnek a fenntartható fejlődés, a méltányos munkafeltételek, és a környezetvédelem normáinak.

A Fair Trade logó jelentése magában foglalja az igazságos kereskedelem alapelveit és értékeit. A logó általában egy színes cirkuláris emblémát ábrázol, amelyben látható egy kezét tartó munkás és mellette virágok, termékek vagy más jelképek, amelyek az adott termékek vagy ágazatok jellemzői. A logó célja, hogy az emberek felismerjék, hogy az adott termék a Fair Trade elvekkel összhangban készült, és vásárlásukkal támogatják a kistermelőket és a méltányosabb kereskedelmet.

Fontos megjegyezni, hogy a logó különböző országokban és termékfajták esetében változhat, de az alapvető célja és üzenete az igazságos és fenntartható kereskedelem elősegítése és tudatosítása a fogyasztók körében.