Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák IRODASZER Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
×

Céges egyedi kulacs

2023. július 01
Az kulacs kiváló céges promóciós terméknek számít. Az ivókulacsok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt nagyszerű választás lehet a céges branding és marketing stratégiákban. Íme néhány ok, amiért az ivókulacs jó választás céges promóciós termékként:

A kulacs kiváló céges promóciós terméknek számít. Az kulacsok számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt nagyszerű választás lehet a céges branding és marketing stratégiákban. Íme néhány ok, amiért az kulacs jó választás céges promóciós termékként:

  • Hasznosság és funkcionalitás: Az kulacsok hasznos és praktikus tárgyak, amelyekre az emberek mindennapjai során szükségük lehet. Alkalmazottaid, partnereid és ügyfeleid értékelni fogják ezt a funkcionális ajándékot, amelyet könnyen magukkal vihetnek sportoláshoz, munkahelyre vagy utazás közben.
  • Megjelenítési felület: Az kulacsok területet kínálnak a cég logójának, névnek, üzenetnek vagy egyéb branding elemeknek. Így az kulacsok kiváló lehetőséget nyújtanak a cég népszerűsítésére és a márka ismertségének növelésére.
  • Hordozhatóság és hosszú élettartam: Az kulacsok kompaktak és könnyen hordozhatók, így könnyen elférnek a táskában vagy a hátizsákban. A jó minőségű kulacsok hosszú élettartamúak, ami azt jelenti, hogy a cég logója és üzenete hosszú időn keresztül reklámozza a vállalkozást.
  • Egészségtudatosság és környezettudatosság: Az kulacsok használata ösztönzi az egészséges ivási szokásokat, és segít csökkenteni a műanyag palackok használatát, így környezetbarát alternatívát jelentenek.
  • Egyedi kialakítás: Az kulacsok sokféle stílusban és anyagban elérhetők, így lehetőség van olyan kivitel kiválasztására, amely illik a cég arculatához és a címzett igényeihez.
  • Üzleti kapcsolatok erősítése: Az ajándék kulacs egy barátságos és köszönetnyilvánító módja lehet az ügyfelek, partnerek vagy alkalmazottak megbecsülésének kifejezésének. A céges promóciós termékek segítenek erősíteni az üzleti kapcsolatokat és hűséget kialakítani a vállalat iránt.

Az kulacsok széles körben elterjedtek, és a mindennapokban gyakran használt tárgyak, így céges promóciós termékként hatékony eszköz lehet a cége számára. Az egyedi logóval ellátott kulacsok emlékezetessé és különlegessé tehetik a cég ajándékait, így érdemes fontolóra venni ezt a lehetőséget a céges marketing stratégiában.

Pár izelítő termék a kínálatunkból:

MO9350-04
1 129 Ft + áfa
MO6469-33
1 242 Ft + áfa
MO6938-03
3 535 Ft + áfa
AP781926-05
3 615 Ft + áfa
MO7490-16
2 078 Ft + áfa
MO6210-23
1 142 Ft + áfa
MO6237-27
1 203 Ft + áfa