Reklámajándék - promogyár.hu logó
× Termékek COVID-19 Ajándékcsomagok Környezetbarát Újdonságok EXKLUZÍV REKLÁMAJÁNDÉK Egyedi reklámajándék Márkák IRODASZER Visszahívást kérek Kapcsolat Katalógus igénylég Referenciák Rólunk
×
×

Rólunk

Azért dolgozunk nap mint nap, hogy termékeink révén a lehető legnagyobb hatékonysággal érjen célba Partnereink promóciós üzenete.

Amiben hiszünk:

- vevőorientált megközelítés
- kiemelkedő szolgáltatási színvonal
- minőség
- megbízhatóság
- dinamizmus
- partnerség
- csapatmunka
- folyamatos fejlődés

Segítünk a reklámajándékok kiválasztásában, a grafikai tervezésben, látványtervek készítésében, feliratozásban, komissiózásban, logisztikában és bármi másban, amire Önnek a promóció lebonyolítása során szüksége lehet.

Termékportfoliónk kialakításánál és együttműködő beszállító partnereink kiválasztásánál gondosan figyelünk arra, hogy a piacon elérhető legjobb minőséget a legkedvezőbb feltételek mellett biztosítsuk.

Évről évre részt veszünk a reklámajándék szakma legnagyobb és legfontosabb európai rendezvényein, ezáltal a legújabb reklámajándék trendeket elsők között ismerjük meg.Partnereink elégedettsége különösen fontos számunkra. Éppen ezért rendkívül büszkék vagyunk a legutóbbi vevői elégedettségi felmérés eredményére, melynek alapján partnererink 97%-a elégdett vagy nagyon elégedett volt az együttműködésünkkel és partnereink 99%-a ajánlaná cégünket másnak is.

Keressen Ön is minket bizalommal!
promogyar.hu